In het afscheidscentrum is naast een ruime centrale ontvangstkamer een drietal 24uurs-afscheidskamers gecreëerd. U kunt in het afscheidscentrum terecht voor een opbaring, condoleance en afscheidsbijeenkomst.

Er is audioapparatuur aanwezig om muziek ten gehore te brengen. Daarnaast krijgen de nabestaanden de mogelijkheid om over een sleutel te beschikken van het afscheidscentrum, zodat zij op elk gewenst moment/tijdstip toegang tot het centrum hebben. In de opbaarruimtes is koeling aanwezig, ruimte voor kaarsen en/of bloemen. Ook gaat het licht nooit helemaal uit, er blijft indien gewenst, bij het verlaten van de ruimte een sfeerlicht bij uw dierbare branden.

Aansluitend aan het afscheidscentrum is een prachtige ruimte gecreëerd, waar de overledenen volledig worden verzorgd en opgebaard. Er is in deze ruimte een koelgelegenheid voor meerdere overledenen. Uiteraard voldoet de ruimte aan alle hygiënische eisen en wordt uw dierbare met de nodige piëteit behandeld.

Om alle mogelijkheden te bespreken en/of een kijkje te nemen in het afscheidscentrum kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken.

 

Beschikbaar voor alle uitvaartondernemingen.