Vrijblijvende voorbespreking

Hoewel het een beladen onderwerp is, kan het fijn zijn om na te denken over uw eigen uitvaart. Zo kunt u uw nabestaanden helpen door uw uitvaartwensen alvast kenbaar te maken. Of misschien wilt u alleen geïnformeerd worden over de diverse mogelijkheden en hierover nadenken. In een geheel vrijblijvende voorbespreking kunnen wij u informatie geven over de verschillende mogelijkheden binnen de uitvaart en indien gewenst, gelijktijdig een kostenindicatie geven en uitleg over de uitvaartpakketten.

De uitvaart als een spiegel van het leven dat geleefd is.

Veel mensen hebben een verzekering lopen bij bijvoorbeeld Monuta, Yarden of Dela. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u thuis langs om eens rustig de zaken op een rijtje te zetten. In een persoonlijk gesprek besteden we dan aandacht en tijd aan een passend afscheid.

Wensenformulier

Binnen het wensenformulier kunnen uw uitvaartwensen vastgelegd worden. Van begraven of cremeren tot op welke locatie de uitvaart gaat plaatsvinden kunnen hierin worden opgenomen. Hiermee geeft u uw nabestaanden meer ruimte om het verlies te verwerken in plaats van beslissingen te moeten maken.

Dit wensenformulier kunt u samen met ons invullen in een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij u de verschillende opties voorleggen. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar uw budget.

U kunt er ook voor kiezen om het wensenformulier thuis in te vullen, klik dan hieronder om het wensenformulier te downloaden en in te vullen.

Uitvaart wensenformulier (word)

Uitvaart wensenformulier (pdf)

 

Uitvaartverzekering

U kunt met iedere uitvaartverzekering bij ons terecht. De meeste mensen denken dat als zij een verzekering hebben afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij, dat zij gebonden zijn aan een bepaalde uitvaartondernemer. Maar u bent helemaal vrij om een uitvaartbegeleider te kiezen waar u zich prettig bij voelt.