Afscheidshuis Venire

Venire heeft twee betekenissen in zich: het komen en het gaan. Dit omvat de twee belangrijkste momenten van het leven en deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bij Venire kunnen we met elkaar betekenis geven aan het leven dat is geweest: afscheid nemen op een liefdevolle en huiselijke plek. We ontmoeten elkaar en onze wens is dat u zich in deze moeilijke periode thuis voelt bij ons. Iedereen is hier welkom en kan gebruik maken van onze faciliteiten.

De mogelijkheden

Er zijn 3 sfeervolle afscheidskamers. U krijgt een eigen sleutel zodat u kunt komen en gaan wanneer u wilt. U bent geheel vrij om uw eigen sfeer in de kamer te creƫren met uw eigen spullen. Er is tijd, rust en koffie en thee voor u.

Condoleance/ceremonie

We beschikken over een mooie, huiselijke ruimte waar het mogelijk is om een condoleance of een persoonlijke en intieme afscheidsceremonie te houden. Een muziekinstallatie en beeldscherm staan voor u klaar. Het leveren van de catering is maatwerk en u kunt aangeven wat uw wensen hier in zijn. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie

Het is altijd mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen voor een persoonlijke rondleiding. Voor nadere inlichtingen kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.